Hoppa till innehåll

Hultsfreed Hayride

 

Design: Nisse Johansson (Lilla Apan Grafik)
Programmering: God Saftig och Dryg

Funktioner: Hemsidan för 2012 är återigen helt uppbyggd i WordPress med enkla uppdateringsmöjligheter och smarta funktioner för kunden. Designen står Lilla Apan för och God Saftig och Dryg har i år försökt att inte ändra så mycket i själva koden för att få till designen programmeringsmässigt, utan har försökt att strikt hålla sig till justeringar av css-filen. I grunden ligger standardtemat för WordPress. I övrigt innehåller sidan funktioner som nyhetsbrev, funktionellt galleri, facebookintegration samt möjlighet för besökaren att kommentera utvalda sidor.

Länk: www.hayride.se

[hr]

Arkiv:

Hayride 2011

 

Design: Nisse Johansson (Lilla Apan Grafik)
Programmering: God Saftig och Dryg

Funktioner: Inför 2011 beslöt vi oss för att bygga hela sidan i WordPress, enklare uppdateringsmöjligheter och mer funktioner. Årets hemsida har fått en uppdaterad design av arrangören Lilla Apan och har anpassats till WordPress av God Saftig och Dryg. Sidan innehåller funktioner som mp3-spelare, nyhetsbrev, funktionellt galleri, facebookintegration, rullande bilder samt möjlighet för besökaren att kommentera utvalda sidor.

[hr]

Hayride 2010

 

Design: Nisse Johansson (Lilla Apan Grafik)
Programmering: God Saftig och Dryg

Funktioner: Just denna hemsida blev väldigt basic xhtml och css. Kunden har själv fyllt på innehållet på sidorna, dvs är html-kunnig. Mp3-spelaren är tillhandahållen av Flash mp3 Player och jag har designat om den för att passa in i resten av sidan. Samma sak gäller den externa webshoppen som jag designat om för att passa sidan. Sidan är som sagt väldigt basic, men väldigt snygg! Det är även Lilla Apan Grafik som arrangerar Hultsfreed Hayride.