Vem uppskattar inte ett bra dåligt skämt?…

 …te-skjorta.se är lanserad

Sitter i skrivande stund och skriver på min nya iMac. Har ju länge hävdat att äppleprodukter är mest image, design och för höga priser. Kände ändå att det var dags att prova och är inte besviken hittills. Vet dock inte om jag är helt frälst men den känns otroligt snabb och mer lätthanterad än den gamla Windows Vista-burken. På tal om Windows så har jag kört Windows 7 ett tag på min lilla netbook (mest för att kunna e-legitimera mig i USA) men bytte med glädje tillbaka till Linuxbygget Joli OS. Agg mot Windows? Näe, men vissa saker fungerar helt enkelt bättre utan. Nog med datorsnack…

Har lanserat min egen klädlabel te-skjorta.se i God Saftig och Drygs regi. Firman designar nu humoristiska och snygga kläder. Först ut är katt-åt-kollektionen med de bästa katt åt skämten jag kunnat illustrera. Fler designer kommer. Ni kommer ju säkert ihåg att det fanns ett inslag på min bucket list om att designa egna kläder. Detta kanske kan bli punkt nr 10 på listan, någon ska bara beställa något först. Mitt mål med hela projektet är att sälja 10 tröjor, min ekonomiska break even ligger på 7 sålda produkter… men det kanske finns någon riskkapitalist som vill satsa lite så att den siffran går ner.

Senaste har det blivit barnvaktande, både i Fräntorp och i Bosnäs. Utekväll med jobbet som slutade senare än tänkt och ett par fina fynd på Erikshjälpen. Framöver rullar det på. Absolut närmast ligger nog att spela igenom del 3 av The Walking Dead på krysslådan. Väntar bara på att Helen är klar med körslaget på tv4 play så jag kan haffa tv:n. För övrigt har vi fått våra väldigt amerikanska och officiella dokument från Clark County nu och kan snart, förhoppningsvis, vara lagligt gifta i Sverige också. Ska bara höra med Skatteverket vad de vill ha av oss. Undrar om det funkar som med deklarationen, ett sms in till dem så är man gift? Det är ju ändå 2012.

Vi hade ingen vinöppnare på jobbet, men vi jobbar ju med support och löser det mesta…

Måste ju även berätta att Some Bald Guys har gjort som alla andra världsartister och satsar helhjärtat på ett eget dryckesmärke. Some Bald Cider finns snart på Gränsgatan i Hultsfred.

// T

Tags: , , , , ,

Comments are closed.