Vad är min herre…

Vad är min herre...

…för en människa?

Förra helgen intog Hultsfreds Filmfestival mitt hem i Majorna. Det blev Jönssonsligan-bonanza med nyttiga snacks, män i kalsonger samt Slöve och Ljug-Robert på en och samma gång. Traditionsenligt fick jag besök från Slöve under Way Out West med ingen som helst avsikt att besöka festivalen. Vi avklarade allt från att dricka öl mitt på dagen på Godhemsplatsen till att lämna in en av de sämre skådade stryktipsraderna.

 

I övrigt så har det mest blivit arbete, är tillbaks på jobbet efter semester och det har varit fullt upp. Lugnar förhoppningsvis ner sig lite nu efter momsinlämningen för månad- och kvartalsmoms… Helen och jag flyttar även ihop på riktigt snart, så lägenhetsjagandet är i full gång. Kan bara hoppas att den stundande finanskrisen ger ett fint läge att köpa lägenhet om det är det vi måste göra. Ska hur eller hur bli kul med samboliv och allt därtill.

Har fått klart min 66 saker före jag dör-lista och har så smått börjat beta av lite saker. Får se i vilket tempo listan kan avverkas men inte allt för långsamt hoppas jag. Håll ett öga här på bloggen eller följ utvecklingen på den här sidan.

// T

 Hittade följande i min Spotifyinkorg, vackert och väcker fina minnen från Leeds: Beyoncé – Halo

Tags: , , ,

Comments are closed.