The secret of your future…

…is hidden in your daily routine – Mike Murdock

Om det är så kanske man inte ska klaga… gå upp, käka frukost, leka, sova, käka, leka, käka, sova, käka, leka, sova. Sen får man klämma in något oväntat ibland där också, gå promenad eller åka och handla eller något sånt. Mycket rutiner börjar sätta sig här hemma, vilket är skönt – men jag antar att de bara håller en vecka sedan kommer en ny fas eller något så får vi nya rutiner. Hittills är föräldraledigheten bara kul, allt förutom att han än så länge tycker jag lagar tråkig mat till honom. Har en ny taktik – ska börja med att bara göra frukt själv till honom, när han har vant sig vid det går vi vidare mot middagsmat också och börjar fasa ut burkmaten.

Märkte även att tid för att ta hand om sig själv är något mer begränsad än tidigare, gårdagens rakning bevisade detta. Började med hälften.

I helgen hade vi gott om folk över och hade tacolördag – trevligt som tusan. Var dock nära att göra den veganska guacamolen med soyavispgrädde – men allt på hyllan med soja och laktosfritt osv är okänt vatten så brukar alltid ta fel där. Det gick lika bra utan grädde (tror jag).

// T

Tags: , , ,

Comments are closed.