Syndaren vaknar igen…

Då har det hänt ytterligare en gång… nya skinande, fina, glimrande parkeringsböter! Den här gången hade jag kommit hem sent en tisdag kväll på en udda vecka, inte fått plats där jag brukar stå och ställt mig på ”min” sida gatan… morgonen efter så kommer sopbilen och bingo, jag blir 600 spänn fattigare.


@Transportstyrelsen: Såg ni inte mitt förra inlägg om parkeringsböter?!? En varning hade varit alldeles tillräckligt för att lära mig min läxa om vart man kan parkera på vilka dagar… jävla byråkrater!

Desto roligare var det i början av veckan när jag besökte min systersons dagisavdelning för att se deras luciatåg. De bjöd på stor underhållning, hemmagjorda pepparkakor samt en variation av lucior, tomtar och pepparkaksgubbar!


Dock uteblev både stjärngossar och Staffan var en stalledräng…

Annars var förra veckan väldigt idrottsintensiv och helgen blev av det lugnare slaget. Eftersom jag numera är en människa i den yngre delen av medelåldern så klarade inte kroppen riktigt av detta och min rygg har varit ganska förstörd i några dagar – visste att jag skulle gett mig ut på en ordentlig krogrunda i lördags…

Nu ska jag leta upp ett okej julbord att gå på till helgen och vårda mitt stackars skägg

// T

Idag blir det ett låttips: Clutch – Electric Worry (har inte hittat den på Spotify så det blir en Groovesharklänk istället)

Tags: , , , , ,

Comments are closed.