Stop going for the easy buck and start producing something with your life…

…Create, instead of living off the buying and selling of others. – Carl Fox (Wall Street)

Äntligen börjar det bli lite sommar i luften. Efter det snöpliga hockey-VM är det dags att börja se fram emot EM i fotboll. Hade ju varit kul om vi kunde för en gångs skull ta oss någonstans i ett mästerskap, 1994 känns ibland väldigt avlägset. När det lättat lite på renovering- och flyttfronten känns det även dags att fortsätta med bucket listen. Nej, har inte glömt av den – har bara haft på tok för mycket att göra… tror nästa del kommer bli ett införskaffande av en skateboard. Har man fyllt trettio ska man säkert in ge sig in på sånt, men lite benbrott har väl ingen dött av?

Helens lägenhet är ute på Hemnet, blir spännande och se hur den säljer. Titta gärna in på den, du kanske känner någon som vill ha en fin etta i Borås? På tal om Helen så har vi firat tvåårsdag, det ni! Fint som snus!

Nya Pustervik blev det i helgen. Synth stod på schemat, kanske inte min favorit men kul hade vi. Taxikillen som körde hem oss måste haft en riktigt bra kväll, föreslog att han skulle dra kortet med dricks men icke, det blev på kronan för resan…

Kite

Blocketpremiär har också avklarats. Helen hade köpt ett badrumsskåp för mycket (kan vi säga) till hennes gamla lägenhet. IKEA är ju snälla nog att låta alla som säljer deras prylar begagnat annonsera gratis. Lyckades få det sålt för 100 kr, inte fy skam!

// T

Om du tycker om Zombies i allmänhet och The Walking Dead i synnerhet är det bara att införskaffa det nya spelet. Bra skit.

 

Tags: , , ,

Comments are closed.