Steamin’ Cleanin’…

…ånga, gasform av ett normalt sett flytande ämne, ofta då det är fördelat i luft. Ånga kan finnas i faserna ”fuktig”, ”mättad” och ”överhettad”. – Wikipedia

Ett mellandagsköp (förutom kläder på rea) blev en ångtvätt. Varför skriva om det undrar du? Jo, det är nästan förra årets inköp tror jag. Den rengör allt! Soffan ser ny ut, badrummet är så rent att skiten som höll ihop saker och ting är borta och det mesta i vvs-väg läcker, spisplattorna skiner nästan och den stryker kläder! Ånga är framtiden, känns väldigt 2012 måste erkännas!

I övrigt skall det levas hälsosamt och det ska ätas rätt här hemma (förutom öl, whisky och korv). Vi inleder redan nu ”beach 2012” och det har börjat mycket bra. Än så länge äter vi vanligt (typ) och håller oss ifrån snacks, godis, läsk och glass. Med den strategin håller vi oss under varje dags kalorigräns med råge. Har själv satt en gräns på 2000 kalorier om dagen, känns bra att köra med det ett tag. Som lite tidig belöning åker vi snart till Tallinn och lägger in oss på spa ett par dagar, det ska bli trevligt! Har redan skicka mitt Visakortsnummer över mailen till en okänd estländsk kvinna för att boka ett manligt spa-paket till mig och ett paket med citrongräsbad och annat åt Helen. Känns bra!

For the record:
träningen på 2 192 kalorier per dag består oftast av sömn 8 h och vila 16 h

Nyår var trevligt som tusan. Slips på, raketer iväg, brädspelsförlust, whisky in och en mycket trevlig trerätters.

// T

Veckans måltid:

Tandoorikyckling med bönsallad, matvete, turkisk yougurt, broccoli, romansallad, tomat. Gott och nyttigt!

 

Tags: , , ,

Comments are closed.