Slåss med pinnar…

…är bara roligt tills någon får en i ögat.

Förra veckan var det fart på. Var nere hos arbetsförmedlingen och gjorde en ny handlingsplan för mitt jobbsökande, nu i veckan ska jag träffa en jobbcoach – det lär bli en spännande upplevelse! Hoppas på en sån här:

Besökte huvudstaden och var hos Festivalbussen i ett par dagar, diskuterade sommaren och annat – alltid otrevligt med Stockholm, alltid trevligt hos Festivalbussen! Dock var det lite trångt att åka fyra personer i en Citroën C1, men finns det hjärterum…

På tal om att slåss med pinnar bevittnade jag i lördags något som man inte ser varje dag. Vuxna människor gick lös, under ordnade former, på varandra med varsin pinne på ca 60 cm. Escrima heter kampsporten och turneringen arrangerades av Köff FC. Helt bananas och väldigt roligt.

Hårda grabbar, vinnaren i mellanvikt fick pluspoäng för sin Dissection-tröja

Även hunnit med cykelpremiär, morfars gamla Mustang rullar åter på gatorna i Majorna. Trendig utekväll på Kino (där jag inte alls passade in). En trevlig chillimiddag. Och nu blir det ansning av skägget, man vill ju inte glida åt fel håll på skäggskalan.

// T

Ingen beskrivning behövs: Journey – Don’t Stop Believin’

Tags: , , , , ,

Comments are closed.