Scenario: män i kalsonger…

…blev mycket av den varan på Hultsfreed Hayride

Robban (aka Ljug-Robert), den andra hälften av succéduon från Hultsfredsfestivalens gamla fina arrangörskontor och jag upptäckte ett nytt gemensamt intresse. Att slappna av i kalsonger, att dricka öl i kalsonger och att allmänt tycka om att sitta i kalsonger. Ledigt, luftigt och ala mode. Annars så genomfördes Hayride med flaggan i topp, nytt publikrekord, många fina bilar, mycket högklassig musik och allmänt trevligt. Blev även en hel del Masterchef Australia hos Slöve, bra TV om något!

 

Efter Hayride blev det sträckkörning hem till Göteborg och Metallica. Lyckades köra hela vägen till Götaleden och bara använda växel 1 och 2 en gång, vid rondellen i Jönköping – starkt jobbat! Slöve var snäll och gav mig en skiva att ha i Polon på vägen hem, så nu är jag hooked på More Power Ballads. Danger Danger, D-A-D och Mr. Big. Musiken i bilen var dock i bjärt kontrast till musiken senare på Ullevi. Metallica var bra som alltid, mycket imponerande set-list och rejält med pyro på One! Vi slapp även höra Nothing Else Matters då de istället körde Fade to Black – tacksam var jag! De klämde för övrigt in Damage Inc. och mäktiga Call of Ktulu!

 

I veckan hann jag också med att ta med min systerson Vidar på en helkväll. Hämtade honom efter jobbet sedan blev det McD och Kung Fu Panda 2 i 3D  – tecknat är alltid kul, får nog ta och se den på engelska också.

en… panda?

// T

mmm… Power Ballads …mmm: D-A-D – Laugh ’n’ A 1/2

Tags: , , , , ,

2 Responses to “Scenario: män i kalsonger…”

    Error thrown

    Call to undefined function ereg()