Nintendo Entertainment System…

…tillverkad av det japanska företaget Nintendo (Wikipedia)

En fördel med att vara föräldraledig är att det finns lite tid över att ägna sig åt lite mer specialinriktade intressen. Som Nintendo 8-bit eller NES om man så vill. Hittade mina gamla konsoler och efter lite googlande hittade jag en guide till att rengöra det för att få igång det igen. Efter det hittade jag samlarforumet sndb.se och till sist Tradera. Antar att det är nostalgin, de rena spelidéerna och den underbara känslan av både grafik och sound som lockar. Kul är det iaf! Hinner tyvärr inte nöta i timmar, men någon runda Volley Ball eller Pinball har det blivit.

Vi har nu sålt Antenngatan och flyttar om ett par veckor till Basungatan. Känns otroligt kul. Fyra rum, två toaletter, en balkong blir det. Det som nästan känns bäst är att vi håller oss på samma sida stan, trivs bra åt det här hållet.

Min kurs jag tänkte läsa under föräldraledigheten har dragit igång. Digitalt berättande och kreativt lärande heter den och går via Umeå universitet. Man kan följa en del av kursen på följande länk; tobbe-e.tumblr.com där lite uppgifter ska redovisas och läsdagbok föras.

Valdemar växer så det knakar. Känns som han lär sig nya grejer varje dag – vilket är hur kul som helst. Vet dock inte om jag ser fram emot att krypande kommer igång, lär ju behöva passa om honom varje vaken sekund då, han är av någon anledning nyfiken i en strut.

// T

Tags: , , , ,

Comments are closed.