Just one bite…

…one scratch from these creatures is sufficient. And then, you become one of them

Resident Evil i 3D var fruktansvärt bra, förutsatt att man är en zombienörd och gillar de fyra första filmerna. Vi följde upp våldsam film med ett besök på bokmässan dagen efter. Bokmässan är jag inte riktigt med på. Kom visserligen hem med ett gäng böcker, men böcker för mig är lite lugn och ro – inte hets, trängsel och försäljartyper. Läser just nu ytterligare en biografi med Metallica, är man lite för intresserad av Metallica som jag är det bara att plocka upp den! Väldigt detaljrik och djupgående.

Utanför Skövde ligger det! Julas huvudkontor, fett!

Blev skickad till Skövde i jobbet härom veckan. Fick träffa ett gäng redovisningskonsulter och prata ROT-avdrag, omvänd skattskyldighet inom byggsektorn samt moms vid utlandshandel. Antar att ingen annan än jag kan tycka det är sjukt roligt att diskutera sånt nästan en hel dag!

Förra veckan var det besiktning för Polon. Det började bra och killen gav lite komplimanger över bromstestet, men sedan gick det utför. En trasig strålkastare fram (den är sprucken och jag chansade med den), båda bromsskivorna fram sönderrostade samt ett kaputt hjullager på höger bak. Det var de saker som gav 2:or. Sedan fick jag en lång lista med annat som jag bör fixa om den ska överleva. Det mesta rostrelaterat… bil på västkusten är ganska korkat.

Bättre beg.

Bucket listen lever upp! Iron Maiden kommer till Stockholm sommaren 2013, då blir det att pricka av punkt nr 63!

// T

Veckans måltid

Samosas!

 

Tags: , , ,

Comments are closed.