I said upside down…

…You’re turning me

Efter ett par öl och lite sent på kvällen så tog det längre tid än jag vill erkänna att förstå vad som var fel på snusdosan. På tal om snus så är tanken att jag ska sluta ganska snart. ”När jag fyller trettio” har hela tiden varit målet för starten av mitt nikotinfria liv. Nu är förberedelserna i full gång, har läst på det mesta av materialet från alla sluta snusa / röka-sajter samt att jag för statistik för hur många prillor det blir varje dag (ska tydligen vara bra att göra). Datumet som passar bäst för denna pärs är 13 oktober – en hel månad före trettioårsdagen. Funderar på en videodagbok det veckoslutet… vi får se.

I vanlig ordning rullar saker och ting på, har bla varit helgbarnvakt åt syrrans ungar. Lite skönt att de börjar komma upp i ålder, vilket betyder att de hellre springer till sina kompisar och leker ett par timmar än försöker bli aktiverade av sin barnvakt. Fick dock känna på livet som småbarnsförälder under söndagslunchen då fyra barn satt vi köksbordet och ville ha mat – ingen ville äta likadana rätter och/eller smörgåsar… men det gick bra till slut och min spaghetti med köttfärs fick ett bra betyg.

På hemmafronten så är Helen nu officiellt inflyttad, hennes namn sitter på dörren och hennes lägenhet i Borås är uthyrd. Lite trångt är det med en etta men vi biter ihop tills vi fått tag på större lägenhet. En sväng till IKEA får det ändå bli och införskaffa lite provisoriska garderobsmöjligheter.

Hur går det med bucket listen undrar ni? Tack, bra! Mycket tid äts upp av förberedelserna för att klara av punkt 7 på listan. Igår inleddes även arbetet med att beta av punkt 51

// T

Diana Ross – Upside Down

Tags: ,

Comments are closed.