Humle, malt…

…jäst och vatten. Reinheitsgebot!

Gårdagen var en intensiv dag, men höjdpunkten var nog ändå ölprovningen på Haket. Vi fick lära oss om, och smaka av, mycket goda öl. IPA betyder t.ex. India Pale Ale och kommer egentligen från England – bara en sån sak. Personligen tyckte jag mest om den nordtyska Flensburger pilsner samt IPA:n Flying Dog från USA. Rekommenderar starkt att testa på en ölprovning, måste dock höja ett varningens finger att dagen efter kan kännas lite tung.

Polon fick även arbeta lite när en polare skulle köpa ny soffa och behövde dragkrok, denna gång klarade sig dock bilen bättre än när jag körde flyttlass från Hultsfred till Göteborg. Vi fick även uppleva återvinningens dag på ÅVC med hoppborg, frälsis live band och en clown.

Barnkalas blev det där emellan, min systerdotter fyllde tre år och det var tjockt med släkt och presenter. En sak att ta med sig är att aldrig någonsin komma mellan en treåring och dennes presenter när det är öppningsdags. Tror regeln är densamma när det kommer till björnhonor och deras ungdjur.

Valkaffet står i skrivande stund på bryggning, har varit och gjort min demokratiska skyldighet och röstat. Det är trevligt som tusan när alla är ute på gatorna med samma mål, gemenskapen är mysig! Valvaka gäller ikväll så får vi se vad folket vill ha för styre, hoppas egentligen bara på att ett visst främlingsfientligt och fruktansvärt ointelligent parti inte kommer in i riksdagen.

// T

Bjuder idag på ett ny uppsättning smileys för oss med skägg, bilden är rakt av stulen från SkäggbloggenTags: , , , , ,

2 Responses to “Humle, malt…”

    Error thrown

    Call to undefined function ereg()