Gammal är…

Gammal är...

…äldst!

Födelsedagsfirande förra helgen! Jag blev officiellt gammal, dvs 30 år. Ni som känner mig vet ju att jag varit lastgammal i många år nu. Vi firade hela helgen, med allt från bio och biljard till mongolisk grillning och Pokémonkort. Presenterna bestod mest av upplevelser, grymt kul! Fick både en heldag på travbanan och en spa-helg i valfri baltisk stat. Grymt trevligt att fylla 30 år när man får en helhelg med trevligt umgänge!

Gammal nog att få krukväxter!

Modern Warfare 3 vs. Battlefield 3

Ja, jag vet att jag är 30 år gammal nu och borde inte spela så mycket tv-spel som jag gör, men det är för roligt för att sluta. Just nu är både Modern Warfare 3 och Battlefield 3 aktuella, vilket betyder att det är svårt att välja. Båda går ju ut på samma sak (skjuta ihjäl flest, göra det snyggast och snabbast), men det är två väldigt olika spel. MW3 är väldigt mycket mer intensivt och där handlar det i mångt och mycket om spring-skjut. BF3 är däremot lite mer ansträngande för huvudet, man måste spela smart om det ska gå vägen. Nästan omöjligt att säga att det ena är bättre än det andra…

Annars har jag slitet upp baksidan av låret igen, vilket betyder ingen kul idrott utan bara rehabträning och gymmet i typ 11 veckor till. Polon åkte igenom en vända på Mekonomen, felet var inte så enkelt som jag hade hoppats och räkningen gick totalt på 6 500 kr – trist, men Polon rullar som den ska igen!

Veckans boktips:

Walking Dead, vol 7. Serietidningarna har ju kommit en bra mycket bit längre än tv-serien och tidningarna är nästan lite bättre än Walking Dead på TV. Snyggt tecknat och man blir alltid lite lätt illamående efter att ha läst tidningar, inte på ett dåligt sätt utan på ett bra!

Köp den här!

// T

 

Tags: , , , , ,

One Response to “Gammal är…”

    Error thrown

    Call to undefined function ereg()