Flugornas herre…

Flugornas herre...

…Herrens flugor

Utan att förtjäna det har vi i köket fått bananflugor (fruktflugor?) i massor. Inte för att de egentligen ställer till med några större besvär, men de känns ganska ofräscha. Har gillrat en balsamvinäger med diskmedel-fälla, hoppas att flugorna är läskunniga och följer min enkla instruktion.

Förra helgen spenderades dels på äventyrsgolfen i Slottskogen, dels bakis i soffan. Helen lämnade mig tillfälligt för en tripp till Barcelona och då får man passa på. Minigolfen (ja, jag vet att det heter bangolf) gick hyfsat och det blev en andraplats. Roliga banor med vattenhinder, vallar och lite mer action än vanlig minigolf. Efteråt blev det öl, kebab och spritdrinkar – kvällen slutade ganska tidigt efter ett kort besök på bowlinghallen. Vi insåg ganska snabbt att bowling kanske inte var den bästa aktiviteten för oss just vid den tidpunkten.

 

Glada nyheter för er som älskar min Polo lika mycket som jag! Den rullade i veckan över 10 000 mil – det är stort med tanke på allt den varit med om. Nu har ju visserligen motorn gått längre än bilen, men det finns ju ingen mätare på den så det går inte riktigt att fira på samma sätt. Har firat med att städa ur bilen, joxat med bilstereon för att få igång alla högtalare igen samt tänker snart åka och köra den med guldpaketet igenom biltvätten. Den ska snart till besiktningen och kan behöva lite positiv uppmuntran före det – gissar att inga av mina olika bromsar kommer att klara sig igenom denna gång.

Jobbar helgen nu och får väldigt mycket ledigt för det nästa vecka, då är det dags för mig att sluta snusa. Har fyra och en halv ledig dag på mig för att klara det och jag är väldigt positiv till det hela. Har gått senaste månaden och ledsnat mer och mer på att vara snusare. Vet inte än hur hela operationen skall dokumenteras men kommer säkert på något bra tills dess.

// T

Spotify tre år idag, firar med följande playlist: Punk men pretentiöst

Tags: , , ,

Comments are closed.