Det går upp…

…och det går ner

Har ju som ni vet slutat snusa och det var visserligen ett mindre helvete i sig, men hade ändå en förhoppning om att få lite god karma av det. Veckan efter snusstoppet var det precis tvärtom. Min fina Polo ville inte ta sig igenom besiktningen (min första icke godkända runda där), Helen och jag fick inte en jättefin lägenhet som vi hade tittat på och jag lyckades dra till med en ordentlig muskelbristning baksida lår. Mindre roligt med andra ord.

Ursäktar nakenheten, men vill illustrera min bristning på bästa sätt!

Saker börjar dock jämna ut sig och efter att tränat lite rehab och vilat mycket börjar låret bli bättre. Bilen ska Mekonomen få ta hand om. Bo trångt är ju trots allt ganska mysigt.

Förra veckan blev det lite barnkalas i Borås, god mat, god tårta och roliga barn. Men veckan har framförallt ägnats åt Battlefield 3 på X-boxen. Högklassigt pang pang i första-person. Är ju mer av en Call of Duty-kille och är inte riktigt hundra med kontrollerna på BF, men det kommer… Behöver ju iofs bara vänta en vecka till för då kommer Call of Duty Modern Warfare 3 ut. Förhandsbokat sedan länge och det kommer bli en höjdare!

Ett födelsedagsbarn till vänster och en kusin till höger – why so serious?

Nästa vecka ska jag även ta mig över 30-strecket, blir spännande!

// T

Tags: , , ,

Comments are closed.