Chaos E.F…

…efter flytt alltså

Vi återfinns numer på Basungatan. Ett par rum är ganska okej, sedan är ett par rum fyllda med lådor och bröte. Vet ju i princip vart allt ska, men har märkt att det är sjukt svårt att få tiden att räcka till fix när man har en liten att ta hand om. Igår så fick han följa med varje runda till tvättstugan då Helen var ute och åt med vänner. Tur att bärselen fortfarande tar Valdemars vikt, det är dock på gränsen då han växer så han knakar… Antenngatan överlämnar vi imorgon, sista flyttstädet kör vi ikväll (golvbrunn och golv) så det känns bra. Är ju alltid mycket med en flytt, men det ska bli väldigt skönt när vi är helt klara. Tror vi stannar ett tag i här på Basungatan.

2014-02-27-08.37.08

OS är över. Det blev sjukt många timmar framför sändningarna! Inte alls som tidigare vinter-OS, men jag kommer åter. Om fyra år är det ju dags igen! Några riktigt roliga svenska insatser! Viasat klarade sig sådär tycker jag. SVT har lite bättre koll på stora sportevenemang tycker jag nog allt. Glöm inte att OS är en tv-sport och inget annat.

Till helgen ska vi passa in det årliga kallbadet i Varberg med efterföljande Harry’s. Same procedure as last year! Fast vi tänkte vara vuxna (?) och åka tåg ToR, inte varje dag man gör det! Nästa!

// T

181846432_ce6a6aba-4c6d-4481-8fa5-28c297e80199

Senaste inköpet… var ska det här sluta?

 

Tags: , , , , ,

Comments are closed.