Alla snubbar vill ju vara katt…

för att en katt e alltid katt

Blev Bosnäs och Helens syster Gabbes 30-års fest i helgen. Rockabillytema i en ladugård. En mycket trevlig tillställning med god mat, ett och annat uppträdande av tveksam karaktär, ett par pingismatcher och en del öl. En hellyckad kväll förutom att någon (Helens lillebror) stängde av mitt enda bidrag till kvällens playlist… vem kan säga att Beyoncé inte är dansvänligt! Dagens ungdom är för sorglig.

 

Helgen före det var det reseledarfest med Festivalbussen och en massa trevligt folk från hela landet! Kvällen slutade med chartrad buss till Sticky och av någon outgrundlig anledning hamnade alla ölbiljetter i min hand. En slutsats av gratis öl är att det egentligen bara är jobbigt dagen efter. Min dagen efter betydde ett 80-års kalas ute i Kinnarumma. Det var trots omständigheterna väldigt trevligt – har nog aldrig ätit så mycket smörgåstårta som den dagen (tur för mig att 2 av 3 smörgåstårtor var fria från skaldjur).

Förberedelserna inför mitt sluta-snusa-projekt fortsätter. Har kartlagt mitt snusande över en tio dagar lång period. Efter att ha googlat runt och läst på lite verkar det som att jag i genomsnitt får i mig lika mycket nikotin med mitt snusande som om jag skulle röka nästan sju paket cigaretter om dagen. Detta förutsatt att en cigarett innehåller 1 mg nikotin. Blir nog jättehärligt att slåss mot den abstinensen…

Har även påbörjat arbetet inför punkt nummer 6 på min bucket list genom att sätta upp ett hyfsat träningsprogram på det nybyggda gymet på jobbet. En arbetskollega har gått in som min PT och styrketräning tillsammans med höstens innebandy och badminton kan vara vägen dit!

// T

Dansvänligt som bara den: Beyoncé – Sweet Dreams

Tags: , ,

Comments are closed.